martes, 13 de diciembre de 2011

Antonti Vidal-Obres Recents

És una exposició que mostra els últims treballs de l'artista, la exposició està feta en el Casal Jaume I en la Sala de la Muralla, el día 25 de Novembre fins al divendres 23 de Desembre de 2011, des de les 10:00 fins a les 20:00.
En els seus últims treballs podrem veure la pinzellada fina i treballada, però també vorem vibrar els colors contrastar amb escenes de línies sòbries on la figura humana quasi sempre està present. En elles i en les seues diferències es veuen reflectides el caràcter d’un artista inconformista, canviant, al qual li agrada experimentar i buscar noves motivacions que l’espenten a enfrontar-se a un llenç en blanc.
Ara es decideix,  per primera vegada, a traure a la llum els seus quadres en una exposició sense més pretensions que la de compartir la seua obra, la seua manera de sentir la pintura,  i enfrontar-la a la mirada de l’espectador desconegut.









La meva opinió personal no la puc donar perqué no vaig anar però m'avera agradat molt anar, perqué pareixia que fora interessant i entretinguda quan m'han descrit o contar com s'ho pasaren en ella.

No hay comentarios:

Publicar un comentario